SERRA'NIN BABASI :)

Kızımı 3 yaşında Zeki Çoçuk Anaokuluna verdim.İlkokula başlayana kadar geçen 3.5 yıllık süreçte, bir gün bile aklım çoçuğumda kalmadı, bir gün bile çoçuğum okulda mutlu mu yoksa mutsuz mu diye düşünmedim.Her akşam çoçuğumu okuldan almak için geldiğimde ,bana biraz daha okulda kalalım oynayalım diyordu.Sabahları okula gitmek için sabırsızlanıyordu.Hem Zeynep hanımın hem de değerli öğretmenlerinin Serraya katkıları inanılmaz, kızım bu okulda büyüklerine saygıyı, arkadaşlarıyla paylaşmayı, okul disiplinini öğrendi, düzgün bir birey olmayı öğrendi.Özel bir okul olmasına rağmen, okul yönetimi ve öğretmenler, asla ticari düşünceleri ilk plana koymadı, onlar için her daim çoçuğum ve çoçuğumun gelişimi ön planda oldu.Kızım kadar bizede çoçuğumuzu nasıl doğru bir birey olarak yetiştirmemiz için çok destek oldular.Zeynep hanıma ve değerli öğretmenlerine, bir gün bile içimde bir şüphe bir tedirginlik olmadan,güven ve huzur içinde kızımı onlara emanet edebildiğim için ve onlarda kızımı kendi çoçukları gibi görüp yetiştirdikleri için onlara teşekkürü borç bilirim, inşallah kızım geri kalan eğitim ve öğretim hayatına hep sizler gibi öğretmenler ve yöneticiler ile devam eder.

İnsanı insan yapan tüm değerlerin aşılandığı bu okulda nice çoçuklar yetiştirmenizi dilerim hocam.

Bora İncekara / Serra İncekara